Ποιος είμαι

...και γιατί να συνεργαστούμε.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κουϊμτζής και βοηθάω ιατρούς να χτίσουν μια επαγγελματική παρουσία και να προσελκύσουν πελάτες από το διαδίκτυο.

Γιατί ιατρούς;

Πριν από κάποια χρόνια χρειάστηκε να βοηθήσω τους γονείς μου με τα ιατρεία τους. Αρκετοί επαγγελματίες του χώρου είχαν προσπαθήσει να τους βοηθήσουν αλλά το αποτέλεσμα ή δεν ήταν ικανοποιητικό ή δεν κράταγε για πολύ.

Αφού είχαν δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα χωρίς να έχουν δει το αποτέλεσμα που θέλουν τους είδα μπερδεμένους και απογοητευμένους. Το ιατρείο τους είχε προοπτική αλλά κάτι τους κράταγε πίσω.

Έχοντας το προνόμιο και την ευκαιρία να τους βοηθήσω, το έβαλα στόχο να βελτιώσω την πορεία των ιατρείων τους.

Έπειτα από πολλές δοκιμές και σφάλματα κατάφερα να τους φτιάξω ένα σύστημα το οποίο προσελκύει ασθενείς σε σταθερή και προβλέψιμη βάση χωρίς να τους αποσπά από την δουλειά τους.

Μέσα από αυτή την εμπειρία έμαθα 3 πράγματα:

  • Το μείγμα μάρκετινγ του ιατρείου τους είναι πως τα γρανάζια σε μια μηχανή. Πρέπει να λειτουργούν όλα αρμονικά μεταξύ τους και όταν κάποιο από αυτά σταματήσει, η μηχανή δεν δουλεύει. Αυτό που παρατήρησα είναι πως πολλές λύσεις από αυτές που τους πρότειναν έλυναν μόνο μέρος του προβλήματος και για αυτό και δεν βλέπαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.
  • Πολλές από τις “λύσεις” που υπάρχουν στην αγορά εστιάζουν σε πράγματα που δεν σας φέρνουν άμεσα πελάτες. Θέλουμε να ασχοληθούμε με τις λύσεις που φέρνουν το γρηγορότερο και καλύτερο αποτέλεσμα και να αφήσουμε όλα τα υπόλοιπα απέξω, γλιτώνοντας σας χρήματα και χρόνο.
  • Οι βασικές αρχές της ανθρωπινής ψυχολογίας είναι διαχρονικές. Οι εποχές αλλάζουν και οι τεχνολογίες εξελίσσονται, τα κίνητρα των ανθρώπων παραμένουν τα ίδια. Εστιάζοντας σε αυτά, σε συνδιασμό με καινούργιες τεχνολογίες, αποκτούμε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειαζόμαστε.

Πλέον με τις γνώσεις και τις ικανότητες που απέκτησα βοηθάω και άλλους ιατρούς να καταφέρουν το ίδιο με τα ιατρεία τους.

Αλλάξτε την πορεία του
ιατρείου σας σε ένα τρίμηνο

Το δικό σας σύστημα που φέρνει νέους ασθενείς, χωρίς να σας αποσπά από την δουλειά σας.